Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Útok šedivákov alebo dôchodcovia v MHD 2.

Tak a dnes som bol bohužiaľ terčom ja. I keď viem, že moja reakcia na to nebola slušná ale nechýbalo veľa a bola by aj bolestivá.
Nuž dnes ráno som išiel do práce, ako obvykle elinou a potom trolejbusom číslo 201. Nešli 3 a na ďaľší  už stálo množstvo ľudí, niektorí išli do práce a iní ako napríklad dôchodcovia na nákupy, hlavne smer trhovisko Miletičova. Dnes som sa vďaka tomuto stal terčom útoku, druhý deň po sebe. Pôvodne som chcel včerajšok ignorovať len dnes  už mi to nejak pripadá dosť dôležité.
Takže vo co go?
Nuž prišla 201 a samozrejme šediváci spravili útok na trolej, stiahol som sa do zadu, na základe čoho som od šediváka/samice dostal kabelkou po chrbte. Vraj zavadziam ona sa ponáhľa. Do toho došli ďaľšie dva troleje 201, nastúpil som dozadu. Čiže nič moc až na to že šedivák vliezol tiež  do 201 a pustil sa do mladej dievčiny. Stále bolo dosť prázdnych sedadieľ.....

No nič bežný deň. Horšie som dopadol včera (streda).
Na zastávke (opäť tej istej) som nestihol 201 ušla mi pred nosom, postavil som sa k stene zastávky aby som nezavadzal. Po asi piatich minútach som schytal po kolene ranu palicou. som sa otočil a tam šedivák/samica. Tak som myslel že ide dnu do prístrešku ani sa nepohla otočil som sa jej chrbtom. Na to som dostal ďaľšiu ranu do chrbta, som sa opýtal čo sa deje. Nič ani len ústa neotvorila. Nuž prišiel trolej nastupujem tak som dostal opäť po nohe som sa otočil a už dosť neslušne som zahlásil že ešte raz. Nuž sadol som si na pravo ona na moju úroveň vľavo. Vedľa mňa sedel muž ktorý sa tak divne po mne a po tej šediváčke pozeral. Pred ďaľšou zastávkou som dostal ďaľšiu ranu. Som sa otočil a už dosť naštvaný som jej povedal: Ešte raz a bol to posledný výlet medzi ľudí. Chlapík vedľa mna vyprskol smiechom, šedivák vystúpil i keď podľa prísediaceho smeroval na Miletičku.

Nuž prísediaci bol šediváčkin sused a údajne tá osoba robí zle v celom činžiaku.


Hold som za to aby takéto typy exotickej zveriny boli dôsledne oddelení od bežných ľudí.

všeobecné | stály odkaz

Komentáre

  1. sranda
    no niektroi dochodcovia su fajn a inych nechapem...:D ale toto? to uz je vela.. a to s tym sedenim ked je polka autobusu volna no to milujem:D vela stastia so sedivakmi.. ale radsej bez nich co?
    publikované: 21.06.2007 20:59:57 | autor: lemon-ko (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ty kokso dobreeee
    dakujem za tento clanok, ani nevies, ako sa ma pobavil :D
    publikované: 21.06.2007 21:15:12 | autor: gru (e-mail, web, autorizovaný)
  3. díky
    si mi pripomenul minuloročný boj s "šediváki(čkami) na ceste Mierová- Šafko a späť, dennodenne...vytáčali ma, ale stále som si povedala: "aj ja budem stará, ..aj ja budem taká??"
    Chvalabohu, najradšej sa prepravujem pešo, keď to Iľko dovolí..:)
    publikované: 21.06.2007 21:39:26 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  4. heh
    To gru:
    no ja som sa velmi pri tom nebavil. Bohuzial

    To Vikina :
    Ano oni su najaktivnejsi v tych castiach hlavne Ruzinov (Centralne) a potom Kamenne (Tesco)


    Mozno by nebolo zle spravit mapu vyskytu:)
    publikované: 22.06.2007 07:37:33 | autor: redhawk (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Hi hi
    až teraz oceňujem výhody môjho malého mesta. A prepáč pobavilo ma, že zrovna Ty sa necháš otlkať jak orech....:-)
    publikované: 22.06.2007 14:26:08 | autor: Meriamon (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014