Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

elektrina

Úvodom by som sa chcel ospravedlniť pár ľuďom, ktorým som sľúbil že oznámim ak budem mať prednášku, mal som minulý týždeň. :) Ale boli tam ľudia ktorí nemajú radi "cudzích".
    No a teraz vlastne k tomu čo by som rád opäť ak budú reakcie rád rozobral. Ide o elektrinu. Prednáška sa pôvodne mala týkať citových a energetických vzťahov medzi ľuďmi a zverou. Nepamätám si presne ako ale stočilo sa k energií a Kirlianovej fotografií. Ozval sa názor, že týmto spôsobom nezachytíme auru iba elektrické pole alebo elektrickú reakciu predmetu. Pár ľudí spomenulo, že síce zriedka ale sú zvieratá ktoré majú schopnost produkovať elektrickú energiu. (Pre tých čo si nepamätajú je to úhor, raja, medúza). Tak som stopol ich rozpravu a pripomenul, že i človek tvorí elektrinu, každý svalový sťah vytvorí napätie. Ostalo ticho. Tak som pokračoval týmto smerom, srdce i mozog človeka vytvára elektrické pole, občas ked sa niekoho dotkneme "kopne" nás. Keď začnú premýšľať zistia že elektrina je najfyzickejší prejav bioenergie (Ki, Cchi, prána, a neviem ešte ako to nazvať). Veru tak i vo vzduchu v okolí je elektrina a to nielen spôsobená umelo vedeniami alebo zariadením. Elektrina je súčasť sveta. Takže pokiaľ máme elektrický náboj mi okolie a aj zvieratá nemohla by to byť AURA?
Mohla. Len ide o to ako to nazveme. Meno je  u nás podstatné dokážeme sa kvôli nemu alebo pomenovaniu veci či deja hádať do nemoty. Elektrina je naša súčasť je súčasťou liečebných i magických postupov, interakcie medzi nami. Ale upozorňujem je to najhmotnejší (najfyzikálnejší) prejav bioenergie a ešte k tomu nie celkom využiteľný.

ezoterika | stály odkaz

Komentáre

  1. fnuk fnuk
    A nabuduce nam uz povies o prednaske PRED prednaskou? Donesieme transparenty a lupene ruzi.... ta veta "meno je pre nas podstatne...." yesss kraasne povedane teda napisane.
    PS: Moj horoskop... ? XOXO Llt
    publikované: 11.01.2007 21:50:35 | autor: Lilith (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    No horoskop? hm hm
    Ale tvoj ocina ma u mna Autoroute:D
    publikované: 11.01.2007 22:09:42 | autor: redhawk (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. (:
    uz vie a dakuje a aj tak ti bude volat asi...
    uz viem moj ascendent dnes som sa dozvedela od kamarata:-D Ale horoskop to nie je ...
    publikované: 23.01.2007 01:10:03 | autor: Lilith (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014