Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Patogénne zóny

Škodlivé zóny nie sú len geopatogénne.
Náš svet obsahuje v okolí veľa nástrah z iného sveta ale i veľa pozitívnych miest. Ide o komplexný súbor vplyvov, ktoré sú často nezávyslé na našom konaní.
Jednou s častí neviditeľného sveta ktorý nás obklopuje a je súčasťou toho našeho su takzvané patogénne zóny (ďalej ako PZ) ktoré môžeme rozdeliť na:
Geoanomálne zóny (GANZ). Sú vytvorené rôznymi prázdnymi podzemnými priestormi. Tak sa ľahko odhalia jaskyne, chodby a iné dutiny.
Geoaktívne zóny (GAKZ). Zóny tvorené podzemnými tokmi a tektonickými poruchami.
Geostimulačná zóna (GSZ). Zóna zemského žiarenia, prienik radónu, ionizujúceho žiarenia.
Prútkárska zóna, DZ ( dowsing zone ). Zóna nemožná určiť inak než biolokáciou.
Patogénna zóna, (PZ). Zóna vykazujúca pozitívny alebo negatívny vplyv na organizmy. Je to súhrnný názov pre GANZ, GAKZ, GSZ A DZ. Dá sa povedať že sa pod toto dá priradiť aj takzvané tieňové zóny(SZ - Shadow zones). SZ sú zóny prejavujúce sa v určitom čase alebo za určitých okolností. Bežne nie sú aktívne.
Tieto PZ sa dajú merať rôznymi pomôckami. Najbežnejšie sú virgule ( ľudovo nazývané prútiky ), kyvadielka, elektronické virgule( vyrábajú sa aj v Čechách. Napríklad firma FEKEF Zlín ), tranzistorové rádio či zvieratá (najčastejšie psy, mačky). Rádio sa používa bežný tranzistorový príjmač nastavený na VKV ( UKV alebo FM ). Ľudský organizmus reaguje citlivo na všetky energo-informačné polia. Medzi ne patrí magnetické, elektrické a biologické (biopole) pole. Biopole je viditeľné ako aura u ľudí, rastlín aj zvierat. Všetky tieto zóny a polia sa dajú merať a existuje i všeobecné rozdelenie patogenity.

Stupnica patogenity:
1. Slabá na hranici poznateľnosti.
2. Dobre rozoznateľná. Účinky dokáže organizmus dlhodobo eliminovať.
3. Oslabuje nervový systém, zdravý organizmus ju dokáže určitý čas eliminovať, chorý nie.
4. Silná nervozita, nespavosť. Zdravý organizmus len krátko vzdoruje.
5. Vznik nezhubných nádorov. Nepokoj aj mimo zóny. Stres a nervové choroby.
6. Vznik degeneratívnych zmien, náchylnosť na rakovinu. Depresie z neznámych príčin,
vystupňované zdravotné ťažkosti.
7. Rýchle zmeny v organizme. Človek rýchlo starne. Nebadané zmeny. Náhle prepuknutie
choroby a smrť.
8. Zhubné nádory, pocity môžu byť príjemné, bolesti nie je schopný predávať poškodený
nervový systém. Mierna apatia. Poškodený sa necíti chorý.
9. Prepuknutie choroby v priebehu niekoľkých mesiacov od začiatku pobytu v zóne.
Disfunkcia alebo zlyhanie orgánov. Chýba v podstate regenerácia organizmu.
10. Takmer okamžité poruchy organizmu. Zastavenie rastu, tupá bolesť hlavy. Pudová
úzkosť, strach z miesta. Možné aj halucinácie, dlhší pobyt sa tu nedá zniesť.
11. Strata rovnováhy, počas niekoľkých hodín pobytu strata vedomia a následná smrť. Pri
kratšom pobyte hrozí šok pre organizmus a stav sa musí naprávať intenzívnou liečbou.
12. Smrteľná zóna. Smrť nastáva počas niekoľkých hodín, podľa druhu žiarenia, väčšinou
šokom.

Deti, tehotné ženy a chorí sú až o dva stupne citlivejší. Bdelý, zdravý organizmus, adaptovaný alebo starší ako 56 rokov je až o dva stupne menej citlivý ( týka sa to stupňov 1-8 čo sú bežne sa vyskytujúce zóny). Čím vyšší stupeň, tým menej času stačí na poškodenie organizmu. Tvar a rozsah zóny nie je v priestore ničím obmedzený. Jej aktivita môže byť rôzna na rôznych miestach jej povrchu. Aj časovo môžu nastať zmeny vo vyžarovaní. Aj najslabšej sa treba vyhýbať. Žiarenie 10-12 stupňa sa bežne nevyskytujú. Môžu byť vytvorené umelo žiarením alebo elektrotransformátormi a podobne.
Typy:
Jeden zo základných typov je GAZ, geo aktívna zóna a tá môže byť vyvolaná zemským zlomom, jaskyňou, podzemnou riekou. V oblastiach tečúcich podzemných zdrojov vody vznikajú fyzikálne merateľné anomálie magnetického poľa zeme, vyššia vodivosť pôdy a vzduchu, zmeny akustiky, zvýšenie silového poľa UKV ( ultra krátkych vĺn ) stúpa intenzita IR ( infračervené ) žiarenia. Nad podzemnými zdrojmi vody vzniká 10 GHz žiarenie.
Zdravotné prejavy sú jednoznačné:
1. Bolesti hlavy, návaly krvi, choroby mozgu.
2. búšenie a pichanie pri srdci.
3. problémy s dýchaním.
4. nechutenstvo, ranné nevolnosti.
5. bolesti v zátylku, bledosť.
6. nepokoj, agresivitu, depresie.
7. zníženie koncentrácie. Oslabenie pamäte.

V oblastiach geologickej anomálie, zlomov a presunov vzniká tvrdé gama žiarenie. Toto žiarenie je v noci 5x silnejšie ako cez deň. Ďaľšou časťou, sčasti umelou sčasti prírodnou sú putujúce prúdy. Sú to prúdy vedené vodivými vrstvami pôdy, ktoré sa do zeme dostali cez umelé zdroje elektrickej energie. No a poslednou časťou je kozmické žiarenie. Je to ionizujúce, ultrazvukové, ultrafialové a magnetické žiarenie. Tieto žiarenia pôsobia mutagéne na organizmy. A je to prakticky jedno z mála vecí uznávaných aj vedou. Zo žierení je však škodlivé aj elektromagnetické žiarenie. Čoraz častejšie sa diskutuje o elektromagnetickom smogu a podobne.

Rozsah elektromagnetického žiarenia je nasledovný:
1-100 Hz : telefóny, striedavý prúd, sférické pole.
10-100 KHz: rádiové vlny.
100 MHz-1 GHz: televízia.
100 MHz- 150 GHz: mikrovlnné žiarenie. ( mikrovlnka, mobilné telefóny )
10- 100 THz : tepelné, infračervené žiarenie.
800 THz- 1 PHz: viditeľné svetlo.
1 EHz: UV- žiarenie
nad 1000 EHz: X lúče ( rentgenové žiarenie), rádioaktívne gama žiarenie, protónové žiarenie.

100 Hz je dĺžka vlny 1 km,
1 KHz je 1 m,
1 GHz je dm,
10 GHz je cm,
100 GHz je mm,
10 THz je mikrometer,
10 PHz je nanometer,
10 EHz je picometer.

Ďaľšou kategóriou sú umelé vibrácie. Sú to vibrácie vznikajúce pri práci vibračných zariadení ( motory, kompresory a pod. )
Nebezpečné sú hlavne vibrácie 7-8 Hz. Na tejto frekvencií pracujú totiž ľudské bunky.
Elektromagnetický smog. Je to unikajúce žiarenie zo VŠETKÝCH elektrických prístrojov.
Nebezpečenstvo obrazovky. Obrazovka vysiela RTG ( roentgenove ) žiarenie na vzdialenosť asi 30- 40 cm. Je dostatočne zoslabené filtrami a sklom, čiže ani dlhodobý pobyt v jej blízkosti nieje nebezpečný. Oveľa nebezpečnejšie je vysoko a nízko frekvenčné ionizujúce žiarenie.
Poslednou kategóriu sú špeciálne zóny. Delíme ich na prírodné a umelé. Prírodné vznikajú zhlukmi minerálov, zásobami uhlia, rašeliniskami a podobne. Umelé vznikajú energoinformačnou zmenou poľa, tvarovými žiaričmi, elektronickými prístrojmi a podobne.
Na ich odrušenie sa používa viac spôsobov, napríklad tvarové žiariče, energoinformačné odclonenie, presunutie nábytku, zmena bydliska. Je to o trošku zložitejšie určiť aký spôsob je najvhodnejší. Ja používam najčastejšie medenný drôt, medennú sieťku alebo z medenného plechu urobený takzvaný ušatý štvorec, čo je vlastne štvorec s polkruhom na každej strane. Osvedčil sa mi aj pri ťažších zônach okolo stupňa 7,8. V praxi ide o odklonenie, zaclonenie či potlačenie vplyvu zóny na človeka a jeho bioplazmu.
Bioplazma je zložitý súbor poznaných a nepoznaných komponentov, ktoré spolu so žiarením rôzneho charakteru, produkovaných živými organizmamy, tvorí samostatnú energo-informačnú sieť v organizme a mimo neho. Je to schopnosť určitej aktívnej príčiny, vyvolávajúcej určité javy, uchovávať objektívny záznam dejov odohrávajúcich sa v prítomnosti ( možno aj v minulosti) či už sú viazané na živú či neživú hmotu. Odčítať informácie z tohoto zdroja môže organizmus na určitom stupni vývoja, za vhodných špecifických podmienok. Pri odčítaní informácie z informačného poľa hrá veľkú úlohu sugescia, autosugescia, vzdelanie a kultúrna tradícia (psychotronik, budnista, šaman či kartárka z neho dostanú rovnaké informácie ale iným spôsobom). To znamená, že naša činnosť ostáva zachovaná mimo nás. Tento záznam je na nás nezávislí a čítať ho môže každý človek. V niektorých prípadoch sa týchto javov a miest desia zvieratá. V tých prípadoch sa môže jednať aj o predmety a prostredie.
Ľudský organizmus je citlivý na poruchy homogenity polí a jeho otupenosť je len zo spôsobu života a stravovania.

ezoterika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014