Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

odmena

Peniaze a zivot. Ezoterika vs peniazky.
Upřímně říkám, že na tom není nic špatného.
Nikdo z nás nepřišel na svět aby živořil. Teď slyším mnohé: „To není pravda. Někteří tuto zkušenost potřebují.Ne. Protivenství a překážky se nám staví do cesty abychom se z nich poučili a překonali je. Ano překonali a ne se v nich topili a povyšovali vlastní utrpení na zásluhu. Kdo si bude neustále stěžovat nebo se dokonce chlubit tím jak je chudý, chudý také zůstane. Je pravdou, že jak postupujeme ve svém duchovním vývoji, přestávají být pro nás hmotné věci důležité. Ale takový člověk si nikdy nestěžuje a ani se necítí být chudý. Mít dostatek prostředků ke šťastnému životu je právem každého člověka.

Tak tento citat zo stránky http://www.magielasky.websnadno.cz/  Je to nadherne vyjadrene to co sa snazim ucit ludi okolo, pokial trpim je to zle. Choroba, utrpenie je dosledkom nerovnovahy preto treba hladat kde je problem. Nie sa dusovat ja som dokonaly ja som chudobny a popri tom sa stazovat preco ten ma a ja nie.

V mojej praxi som sa naucil mnohe. Zakladom je urcit si cenu za pomoc ci sluzbu ktoru poskytnem a vacsinou je to iba slovko Dakujem. I ked mnohych "magov, liecitelov a ezoterikov" moj postoj trochu hneva (i ked nevidim dovod) je to jednoduche, su ludia od ktorych PRIAMO vypytam sumu (ide hlavne o ludi ktori vsetko hodnotia peniazmi) inym poviem moje naklady su xyz korun povedzte kolko chcete dat. Inym poviem jedine: Nezabudnite co som pre Vas urobil a snazte sa to urobit pre niekoho ineho.

Su tu v okoli ludia ktori pouzivaju dar pre obohatenie sa (je rozdiel mat prostriedky k zivotu, studiu a pomoci) ktore im prinasa vysoke zisky (povedzme isty liecitel robi tinktury z bylin (zmes v alkohole)  naklady na vyrobu a balenie su  500sk  za liter   predava ich vsak cca za  1700sk  za  50ml (realne 34 000 za liter!!). Je to jeho svedomie ktore by malo urcit kolko je primerane. Nemal by trpiet nedostatkom ale nemal by ani "vykoristovat" penazenky pacientov (pardon za oznacenie ale je to najvhodnejsie slovo)


ezoterika | stály odkaz

Komentáre

  1. :-))
    stály problém, brať alebo nebrať, stanoviť,alebo nie!!!riešim to operatívne, ale skoro vždy mi stačí poďakovanie a dobrý pocit toho druhého... ak má dojem,že musí dať, dá,ale nepýtam, takže sa hromadia čokolády, šampóny, či iné potrebné veci...no, čo už, aj o tom to je...tieto schopnosti sú dar...a ja darujem ďalej...
    publikované: 12.04.2007 12:09:13 | autor: chachulka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014