Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poznanie a dolezitost presnosti

Veru veru. dolezitou vecou je dodrziavat PRESNE instrukcie a vediet co robim. Preco?
Jednym zo zakladnych krokov je vediet co robim. Vo vsetkom.
Mnozstvo ludi zacina s ezoterikou a magiou bez toho aby vedeli co to obnasa.
Povedzme taky pentagram, patcipa hviezda, symbol vesmiru 5 elementov (nepomylil som sa)
Ide napriklad o presne prekreslenie amuletu. Staci mala nezrovnalost a s pozitivneho ziarica sa moze stat negativny. Taktiez pri pomoci inym (liecenie, protiopatrenie, odrusenie GPZ, alebo odstranenie urieknutia ci prekliatia.)
Preco to?
Nuz za tento tyzden opat nastalo "nazhromazdenie" jedneho druhu "klientov". Islo o 4 ludi ktori boli u jedneho renomovaneho liecitela:( na S a 8 pismen. Prisli spolu, lebo som im bol odporuceny. Vsetci traja mali oslabenu auru (na 48-53%) a boli strasne unaveny. Stav trval skoro 14 dni. Prve co ma napadlo bol moj oblubeny citat z Peliskov: "Kde soudruzi s NDR udelali chybu?"
Diagnoza bola u vsetkych spravna cize nespravne muselo byt prevedenie zasahu, ktori mimo chorych organov evidentne zasiahol i ine miesta. Oprava nie je dokoncena caka ich este 5-6 navstev. Zaujimave je, ze ich ten zasah vysiel skoro 7000 sk a naprava u mna iba cenu bylin.

Snad sa poucili.

ezoterika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014