Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pokrytectvo? 2.časť

Klameme sami seba? Nie klamame si navzájom.
No dnes tu boli obaja. Pán si šiel niečo vybaviť tak som 20 minút spovedal jeho manželku. Keď si odmyslím že je vydaná typoval by som jej max 15 rokov (nie výzorom ale myslením).
Dôvody:
1.) povedala, že manžela berie skôr ako otca, s ktorým mala vynikajúci vzťah pokiaľ neumrel pred 3 rokmi.
2.) milenca miluje a keby mohla určite sa za neho vydá.
3.) rozvod nepripúšťa, lebo by prišla o peniaze.
Minimálne si myslím, že dotyčná klame samu seba. Nie som psychológ ale toto určite patrí do psychologickej poradne a nie k liečiteľovi / veštcovi. Tam niet čo riešiť. Nie je to choroba.
*
Po príchode sa ma dotyčný opýtal, že ako to vidím, odporučil som mu rozvod. Jeho "manželka" sa pozrela na mňa a povedal : "To on neurobí" a povedala že počká v aute.
Nuž vysvetlil som mu, dôvody na ktorých som mu odporúčal rozvod. Minimálne jeden sa mu videl dôležitý: mohla by ho pripraviť o všetky peniaze na účtoch a tiež o firmy. Súhlasil so mnou ale si to vraj potrebuje rozmyslieť. Nechcel by jej ublížiť a tiež by nechcel ostať sám. Som mu vysvetlil, že mimo syna má 2 dcéry a exmanželku (ktorú zhodou okolností poznám a až dnes som sa pýtal na podobnosť ich mien čím mi oznámil že to je bývalá manželka).
Videl som že ostal zarazený.
Veľmi sa mi páčilo však čo povedal: "Máte pravdu ten rok čo som s mojou, som dievčatá zanedbával. Asi by som to mal napraviť"

Veru tak, mimo to, že klame sám seba že ide o lásku zanedbával okolie a svojich blízkych. Otázka je však prečo to robili a či sa s toho poučia.

Viem však, že to čo sa u nich 3 deje je dôležité, riešia si minulosť, karmu. Ako to vyriešia a či sa s toho poučia je však druhá vec.
Pokiaľ bude postupovať podľa mojej rady to je rozvod a venovať sa deťom vyviazne s toho lacno, možno ho to vyjde na 2-3 tisíc za rozvod a "manželkine" veci.
Pokiaľ nie hm peniaze sú to najmänej o čo príde.


PS: Dotyčný si prečítal môj včerajší príspevok a súhlasil s tým, že to dopíšem.
Ďakujem mu za to.

ezoterika | stály odkaz

Komentáre

  1. Nooo
    No asi cita aj tento prispevok vsak ? Myslim, ze tu naozaj nie je co dodat, Red ma pravdu... ja sa uz len pytam ci zena, ktora pasie po peniazoch, naozaj aj dokaze milovat. Skor ci neskor by toho pana citovo zabila, doslova.
    publikované: 19.08.2007 22:25:48 | autor: Lys (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ahoj
    ahoj red,

    ja to vidim tak, ze keby s nou ostal najskor by prisiel o majetok a s tym zdravie a dusevna pohoda. ak by mal pri sebe tuto zenu tak by ho pripravovala o zivotnu energiu v akejkolvek podobe a myslim, ze k tomu to aj smeruje. ci sa poucil to je tazko povedat, ale z osobnej skusenosti viem, ze ludia dostavaju rozum az po nejakej skuske a vacsinou ta skuska je uz niekde bud na hranici alebo za hranicou. ci jej ublizi alebo nie tazka otazka. ano my lidia tak rozmyslame koname. no nie je to tak trosku konanie pretoze dotycny nas ovlada svojou energiu, ktora je silnejsia? mal by mysliet na seba v prvom rade. je mlada zivot ma pred sebou, takze jej urcite neublizi. musi na to nabrat silu konat a riesit.
    publikované: 20.02.2008 23:39:06 | autor: viazo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014