Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kde sa rodi Magia

Hm urcite kazdy raz premyslal ako je mozne ze vymizli zazraky a kuzla, preco uz nevidime magicke bytosti, preco nas pomaly opustaju aj anjeli?

    Začnem trochu z inej strany, od anjelov. Podľa knihy Genesis sa v raji strhol boj medzi tými ktorí sa dobrovoľne vzdali svojej vôle na dôkaz oddanosti Hospodinovi (asi 1/3 anjelov na čele s Michaelom) zvyšní sa rozdelili na váhavých a tých ktorí sa odmietli vzdať slobodnej vôle, tí aj s váhavými skončili v pekle. Tak sa vačšinou správajú víťazi, porazený nema nárok na pravdu ani česť. Priveľmi ľudské nemyslíte?

" Kedysi dávno žili vo Vesmíre Bytosti ktoré boli staré už vtedy, ked vznikol tento dimenziálny vesmír ( náš viditeľný vesmír ). Stvoriteľ bol unavený a preto si neuvedomil, že Demiurg, jeden s jeho "súrodencov" prevzal vládu nad jeho výtvorom. Potom už nemal chuť oň bojovať lebo Demiurg si vytvoril bytosti ktoré mu pomáhali a vytvoril telo do ktorého sa mohla vteliť bytosť z inej dimenzie a spoznať pocit hmoty. Keď sa chcel vzdialiť s tejto dimenzie zistil, že sám seba spútal. Požiadal preto Bytosti o pomoc. Mnohé z nich vypočuli jeho volanie a skúšali odpútať Demiurga zo sveta ktorí mu teraz patril viac než chcel. Mnohé Bytosti zanikli vo svojej podstate a ostalo ich iba pár. Jedným druhom boli Draci, šupiny s červeného zlata pokrývajú ich obrovské telá. Po snahe pomôcť Demiurgovi ostalo vo Vesmíre 20 Drakov. ostatní zanikli pri snahe pomôcť.  Demiurg z vďaky a na ich počesť vytvoril z elementov Vesmíru napodobnenie drakov, Elementárnych drakov rôznych farieb a veľkostí čo ho však ešte viac vyčerpalo. Draci ktorí zostali sami boli nositeľmi energie ktorú mohli vtelené bytosti použiť. Vzhľadom k tomu, že skôr ako Demiurg ukradol vesmír stihol Stvoriteľ vytvoriť iba energetické entity ktoré neboli schopné v hmote prežiť ale boli schopné neuveriteľne rýchlo ( na Vesmírne pomery ) absorbovať informácie a spracovať ich. Preto sa časť Dračích vládcov rozhodla venovať svoju silu pre tieto bytosti a pomôcť tak za cenu vlastnej obete k možnosti uvoľniť Demiurga. Ostali tu traja Draci  a päť Saní. Tým však oslabili Sily ktorými vládli a začala sa magická energia koncentrovať do istých častí Vesmíru. Mnohé veci ktoré vznikli magickou cestou zanikli a mnohé veci stratili svoju silu. A taktiež mnohé Bytosti. Pre Draka nič neznamená stotisíc či milión rokov, pomaly obnovili rovnováhu v sebe a konečne pred päťsto rokmi sa zrodil nový Drak. Zato krátkožijúce bytosti ktoré stvoril Stvoriteľ a použil na svoje vzdelanie Demiurg sa premnožili a stali sa príťažou pre Vesmír, preto nastúpili Bytosti temna aby vyrovnali a obnovili stratenú rovnováhu, čo sa žiaľ nepodarilo a časť krátkožijúcich bytostí prešla na stranu temna. Ich sila je na vzraste a nemá kto sa im postaviť, pretože väčšina Mágie sa vyčerpala na pomoc Demiurgovi a ten svoju silu vložil do nich. Tak osud Vesmíru je v rukých krátkožijúcich bytostí, ľudí. "

 

Posolstvo čierneho BARDA.

PS: Je to súčasť ságy o Čiernom Bardovi takže otázne je čo s toho je pravda :).  Z tej ságy som dokončil asi 2/3 (420strán A4)  

  


ezoterika | stály odkaz

Komentáre

  1. Jasné!
    "Hm urcite kazdy raz premyslal ako je mozne ze vymizli zazraky a kuzla, preco uz nevidime magicke bytosti, preco nas pomaly opustaju aj anjeli?"

    Áno, u mňa to bolo v rannom detskom veku. :D
    publikované: 26.09.2006 13:48:31 | autor: Mona (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    To je dost smutny pribeh hmm :) Tymto veciam nerozumiem ale neverim ze sa nieco konci aby neprislo potom nieco silnejsie. Vravis ostalo to na ludoch, no jo viac hlav viac viery:) Ty si vazena osoba a stary budu vzdy aby nastupili raz ako bohovia podla mojho nazoru :D Len som smutny lebo si viem predstavit ich samotu .. Bude dobre väríííme :D
    publikované: 27.09.2006 16:24:23 | autor: Lysnyt (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ehm
    Jeste, ze je to jenom pribeh.Kdyby to byl pokus o neco skutecne ezoterickeho, tak bych to az na par veci musel nazvat shitem tohoto stoleti.
    Brrrr nechapu zarazeni v sekci ezoterika.Zda se mi, ze si michas dojmy s pojmy.
    publikované: 22.10.2006 22:14:08 | autor: Strážce (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :)
    Nie neostali tu len draci, ale este niekto ;) prever si to :D
    publikované: 24.10.2006 13:01:46 | autor: Lysnyt (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. shit storocia
    nuz...nazvat to shit storocia...to sa mi ani za ''mak'' nepaci...
    publikované: 26.10.2006 23:37:46 | autor: tempestas (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014