Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kampaň proti potratom... Akta X

Tak toto ma skoro položilo. Webnoviny uviedli dnes 9.12 článok s názvom Štát by mal zaplatiť kampaň proti potratom, tvrdí Tutková.
Ako uviedli WEBNOVINY tak Centrum pre bioetickú reformu požaduje, aby štát financoval informačnú kampaň proti umelým potratom.
Ale veď predsa tým pádom môže ktorákoľvek nadácia žiadať preplatiť reklamnú kampaň. A nielen nadácia ale aj ktorákoľvek súkromná firma. Nuž niečo je skazené v kráľovstve Dánskom....
Nie je správna odpoveď na obmedzovanie slobody to ako sa vyjadrila táto skupina extrémistov (ich vystúpenia v USA ich odsunuli až  tam) bolo nechutné a neetické. Na druhej strane je to ich názor a ja ho rešpektujem, oni by mali rešpektovať môj názor a názory iných.

Ak bude ich žiadosť úspešná dúfam že sa nájde pár  odhodlaných a podajú to na súd.

všeobecné | stály odkaz

Komentáre

  1. :-)
    vidim, ze nie som jedina, koho ten jej vyplod opatovny zdvihol zo stolicky. Fakt odporucam jej vyplody na sme...
    publikované: 12.12.2007 20:11:20 | autor: vira (e-mail, web, autorizovaný)
  2. omg
    No tak to mal niekto zas skvely napad...
    publikované: 15.06.2008 12:56:22 | autor: zaq (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Som za
    Nemyslim, ze je zle, ked sa tato kampan robi...neviem, ci by ju mal stat financovat, no tak ci tak, tieto obrazy mozu tak ako vyvolat vycitku u zien, co podstupili umely potrat, aj ublizit zene, ktora prezila prirodzeny potrat a naozaj sa s tym nevie zmierit...myslim, ze tieto fotky v nej len nanovo obonvia smutok a zial...
    publikované: 31.07.2008 20:45:04 | autor: Baša (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014