Redhawk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Alkohol, Slovaci, Ezoterika a Ja

veru veru
Veru tak moji mili podla statistik fajci zhruba 48-52% Slovakov od 15do 18 rokov a asi 45% nad 20 rokov. Podla zakona je predaj tabakovych a alkoholickych vyrobkov do 18 rokov trestny:)
    To k comu sa momentalne vsak chcem vyjadrit nie je toto. Ide skor o skupinu ludi, ktorí si myslia ze su nieco viac. O ludi ktori si vravia, magovia, ezoterici, hladajuci. Same o sebe by tonic neznacilo keby.... Keby nebolo keby. Zakladom duchovneho rozvoja je mravna, dusevna a fyzicka cistota. Hm mnohi si to beru akosi inak. Jedna vec je byt v psychickej pohode, mravnma cisto je podla mna dostatocna z pohladu neurobim to co nechcem aby robili mne a fyzicka. No tu urcite patri nekonzumovanie drog a jedov.  
    Nechapem ako niekto kto tvrdi ze lieci ludi moze byt alkoholik, clovek ktory denne vypije aspon 2dcl tvrdeho alebo 1/5l vina ci 5-10 piv. Aj ja si obcas dam pivo ci 1-2 dcl vinka (tak 2-3x do roka) nikdy som nefajcil (cize stale mi to smrdi) ale ked viem ze mam diagnostikovat, liecit urcite si nedam minimalne  2 dni ani len maso.  Nie som uplny vegetarian ale maso jem zriedka. Nechuti mi pokial to nie je rybka ci kuriatko. To ze fajcia budiz, obmedzuje to vnimanie a prijimanie jemnych energii ale alkohol?   
    Mojou aktivaciou k tomuto, neobjektivnemu clanku je tento vikend ale start som mal uz minuly.  Konkretne Peter a jeho vyjadrenia k veci na webe. Jedna nasa znama ho zavolala na kurz numerologie a ked doslo na lamanie chleba nedostal zo seba nic. Zato vsak zvladal kazdy den byt pod vplyvom alkoholu, klobuk dolu pred takym odbornikom, i ked na Slovensku je to tak. Pride murar, maliar proste majster ktory popri praci musi poslopkavat pivo ci nieco tvrdie (oblubena je borovicka) tak preco nie ten kto si dovoli seba nazvat "ezoterik". Posledne dva az tri tyzdne beriem toto slovo ako nadavku. Niet sa co divit. STV a ich Zahady SK davaju zaujimave veci na premyslanie. Ale i tak od 1993 sa tu rozmnozilo mnozstvo pseudo majstrov a frakcie "ezoterikov" Dobrovolne a bez bolesti priznavam ze som sa k tymto veciam dostal v roku 1986 a tiez ze vzhladom k tuzbe nieco mat som tiez kedysi pracoval pre media i jeden portal ale... Momentalne mam svoju pracu ktora ma zivy a toto poslanie alebo dar ktory som si sem doniesom pouzivam len a len ako dar. Neplanujem si zalozit na nom zivnost i ked dostanem za svoju pomoc nieco niekedy s vdakou prijmem alebo odmietnem podla okolnosti. Urcite nezapytam 3-4x tolko ako berie clovek bezne. A netvrdim osebe ze som dokonaly kazdy z nas ma hranice, naucil som sa povedat NIE, NEVIEM, Skusit mozem. Ach jo


I Hate  Monkeys !!!

všeobecné | stály odkaz

Komentáre

  1. Go Redhawk Go
    vsetko bolo povedane, ja len ze suhlasim...
    publikované: 02.05.2007 13:39:27 | autor: Lilith (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. OVERENE ZDROJE
    Kto je ten Peter, kto je ta znama, kto si hovori ezoterik?
    publikované: 13.06.2007 13:06:57 | autor: testosteron (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014